Vaše u svakom detalju

Svako od nas je jedinstven. Naš personalitet, ukusi, interesi i temperament. Sve nas to definiše. I mi zaslužujemo da živimo u okruženju koje odražava našu individualnost. Do poslednjeg detalja.

Reprodukuj video

Četiri dizajna u boji

Odabrali smo najtraženije nijanse i savršeno uskladili boje sa svim proizvodima iz INDIVIDUAL palete. Stoga ne morate brinuti da se tipka za ispiranje, sifon, klik-klak ili ugaoni ventil ne podudaraju jedni s drugima ili sa vašim slavinama.

Savršen spoj

Naši PVD proizvodi omogućavaju kombinovanje celog asortimana tako da se podudara s slavinama i proizvodima drugih proizvođača.

Jedinstvena PVD tehnologija

POLIRANO
(od 3Q / 2021)
BRUŠENI MAT

Luksuzni visokokvalitetni završni sloj PVD proizvoda stvoren je primenom vrlo tankog sloja specijalnog premaza koji se na atomskom nivou stapa s osnovnim materijalom.

Rezultat je povećana trajnost i dugovečnost proizvoda. Ali i elegantan izgled. Bilo u super poliranom finišu ili u brušenoj varijanti sa izraženijom teksturom.

Savršena harmonija

Bilo da se odlučite za elegantnu završnu obradu od crvenog zlata, blistavog zlata, suptilnog nikla ili moderne boje metala pištolja, svi završni slojevi FLAT INDIVIDUAL tipki za ispiranje garantuju krajnju postojanost boja i ekstremnu otpornost na ogrebotine.

Otkrijte program INDIVIDUAL

Program INDIVIDUAL možete pronaći u odabranim kupatilskim studijima naših partnera.

Ako ste zainteresovani za uzorkivač PVD INDIVIDUAL materijala za vaš kupatilski studio, kontaktirajte svog prodajnog predstavnika ili pošaljite upit.

Naručite uzorkivač materijala