Elegancija, dizajn i inovativnost. Ovo su vrednosti Alca grupe, koje se ogledaju i u našem novom izložbenom salonu u Pragu. Dođite i pogledajte prvoklasni kvalitet i luksuzni dizajn Alca proizvoda tradicionalnog češkog proizvođača. Radujemo se što ćemo vas videti!


LINIJA PROIZVODA ZA PROJEKTE

Na površini od 1200 m2 naći ćete odabrani asortiman proizvoda kompanije Alca Group koji se može koristiti u svakom projektu. Uključujući sve Alca sanitarne tehnologije, FV Plast cevovodne sisteme i sistemske zidove Alcaistem. Naš tim menadžera projekata spreman je da vam pomogne u izboru proizvoda tačno za vaš projekat ili da pruži konsultacije.

Dogovorite sastanak

ALCA - kompletan asortiman
ALCA - kompletan asortiman
ALCA - kompletan asortiman

PREMIJUM
DIZAJN

Dođite i vidite lično da naši proizvodi nisu samo savršeno projektovani i funkcionalni, već imaju i luksuzni izgled koji su dizajnirali renomirani dizajneri. Za arhitekte postoji kompletan pregled programa dizajna od nerđajućeg čelika, tipki za ispiranje ili tuš kanalica i rešetki. Bez obzira da li više volite minimalistički dizajn ili tražite dominantan element u kupatilu, garantovano ćete odabrati.

Izgradili smo nekoliko sistemskih zidnih instalacija u izložbenom salonu, ne samo za programere i dizajnere. Postoji sistemski zid za testiranje gde možete proveriti jednostavnost instalacije i modularnost sistema uz pomoć naših stručnjaka. Predstavljamo sve prednosti zidova našeg sistema u poređenju sa zidovima od gipsanih ploča ili opeke na standardnom ravnom jezgru u bloku stanova.

Više informacija o Alcasystem

ALCASYSTEM: POJEDNOSTAVITE SVOJU KONSTRUKCIJU

CEVOVODNI SISTEMI

Cevovodni sistemi FV Plast, koji je postao deo Alca grupe 2021. godine, predstavljaju rešenja za distribuciju vode i grejanje u stambenim i industrijskim zgradama. Dođite i pogledajte kompletan pregled PP-RCT cevi i fitinga sa 37% većim protokom, a takođe upoznajte prednosti višeslojnih univerzalnih MULTIPERT cevi za ugradnju i sisteme grejanja.

Dogovorite sastanak

COMFORT je integrisani sistem podnog grejanja i plafonskog hlađenja koji pruža savršenu toplotnu udobnost tokom cele godine bez potrebe za prostorom - jednostavno rečeno, uopšte nije vidljiv u zgradi. Saznajte kako sve to funkcioniše u našem izložbenom salonu. Pored toga, besplatno ćemo pripremiti projekat za vašu izgradnju.

Više o sistemu

NEVIDLJIVI SISTEM GREJANJA I HLAĐENJA

STRUČNE OBUKE

U okviru koncepta Alca Akademije organizujemo stručne obuke za profesionalce - vodoinstalatere, dizajnere, arhitekte i druge profesionalce koji svakodnevno koriste Alca proizvode u svom radu. Naš tim je dostupan za individualne konsultacije ili će organizovati obuku prilagođenu vašim potrebama.

Pogledaj datume obuke


Foto galerija


Kontakt

Adresa
Komunardi 1626/35
170 00 Prag 7 - Holešovice
Republika Česka
Radno vreme
Pon--Pet 9.00—17.00 sati.
Pogledaj kontakt