Štedi vreme i radnu snagu

AlcaSistem može zameniti zidove od opeke i gipsanih ploča. Može se koristiti u velikim razvojnim projektima, ali i u izgradnji porodičnih kuća ili rekonstrukcijama. Prefabrikovani zidovi uvezeni na gradilište značajno ubrzavaju radove i štede vreme i troškove. Što je veći projekat, veća je ušteda.Brza i čista konstrukcija

Zid se sastoji od tri osnovne komponente koje se mogu lako sastaviti. Nakon kratke obuke, instalaciju može izvesti jedna osoba sa niskim kvalifikacijama. Nije potrebna pauza u građevinskim aktivnostima jer se radi o suvom postupku, uključujući pokrivanje zida gipsanim pločama.

Tačnost i savršeno ravne površine

Profili AlcaSistem savršeno su ravni jer povezivanje sa ugaonim spojnicama uvek osigurava pravi ugao. Nakon postavljanja zida u prostor, stvara se savršeno ravan i čvrst zid, spreman za oblaganje gips kartonom. Ne postoji opasnost od savijanja gipsanih ploča ili pucanja pločica.

Visoka nosivost zida

AlcaSistem se može instalirati kao predzid ili kao samostojeći samonosivi zid. Testirano je i sertifikovano u nemačkim MPA ispitnim laboratorijama za ekscentrično opterećenje do 400 kg.

Zvučna izolacija i protivpožarnost

AlcaSistem ima sertifikat za zvučnu izolaciju prema DIN 4109 i zaštitu od požara prema EN1364-3, što odgovara evropskim standardima.

Mala težina, visoka čvrstoća

Materijal koji se koristi za proizvodnju komponenti AlcaSistem odlikuje se malom težinom i istovremeno visokom čvrstoćom. Montažni zid, uključujući integrisanu sanitarnu keramiku i cevne sisteme, mogu ručno nositi 2 osobe.

Prefabrikacija

Prefabrikacija zidova štedi vreme na gradilištu. Mogu biti donešeni potpuno završeni sa već integrisanim sanitarijama i cevovodima. Lak je za transport i rukovanje zahvaljujući maloj težini. Zid je savršeno fleksibilan, pa se može jednostavno prilagoditi određenom prostoru direktno na gradilištu.

PROIZVODNJA U NAŠEM PROSTORU I DOSTUPAN LAGER

Proizvodnja profila i svih dodataka odvija se u Republici Češkoj. Takođe držimo zalihe kao i za ostale naše proizvode Alca. Zahvaljujući ovome


Da li Vam se sviđa ALCASYSTEM?

Kontaktirajte nas

Rešenje za svaki prostor

AlcaSistem je apsolutno modularan. Može se koristiti kao predzid ili kao samostojeća samonosiva pregrada u prostoru. Sistem se može proizvoljno kombinovati u L ili X oblike i uklopiti u bilo koji prostor. Dimenzije zidova AlcaSistem ni na koji način nisu ograničene, možete stvoriti zid bilo koje širine i visine. Zid se takođe može kositi pod bilo kojim uglom za kose plafone, a takođe može stvoriti građevinske otvore za vrata ili prozore. Sav sanitarni materijal i vodovodni sistem su uvek integrisani unutra.

Sve od jednog proizvođača

Zidove proizvodi češka grupa Alca Group, koja integriše dva najveća Češka proizvođača sanitarne keramike i cevovodnih sistema - Alcadrain i FV Plast. Ovo garantuje 100% kompatibilnost svih komponenti i prvoklasni kvalitet dokazan dugogodišnjim razvojem.

ALCASYSTEM vše od jednoho výrobce

Kontaktirajte nas ALCASYSTEM?

Popunite obrazac i mi ćemo vam se javiti

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Slanjem obrasca pristajem na obradu unesenih ličnih podataka radi odgovora na poslanu poruku. Lični podaci će se obrađivati u skladu sa principima obrade ličnih podataka.