Nove dizajnerske tipke za ispiranje Lucie Koldova Dot. Dot. i Linka

Predstavljamo Dot.Dot. i Linka Obe tipke za ispiranje imaju dominantan element u svom centru - periferni otisak Sama tipka za ispiranje podseća na telo, čije su istaknute konture naglašene oblikovanjem. Ovaj element dizajna kombinuje jednostavnost sa pričom. Naglasak na detaljima, koji se ogleda u blagom zaokruživanju i minimalizmu, pretvara običnu tipku za ispiranje u jednostavan i istovremeno estetski komad.

Nova WC tipka za ispiranje Linka

Stroga linija omekšana talasanjem
Tipka za ispiranje inspirisana je oblicima i linijama moderne arhitekture. Na prvi pogled izgleda ultimativno i beskompromisno. Ali okrugli oblik talasa omekšava ukupni izraz i tipka za ispiranje tako ostavlja utisak ljubaznosti i ravnoteže.

Utopite je sa zidom ili pustite da se ističe. Bez obzira na zahteve, u širokom spektru varijanti boja naći ćete rešenje za svaki prostor. Pored toga, tipke za ispiranje Linka su toliko tanke da se stapaju sa pločicama.

Nova WC tipka za ispiranje Dot.Dot.

Krug kao simbol savršenstva
Jednostavnost i efikasnost su dva aspekta Dot.Dot. tipke za ispiranje. Tradicionalni simbol kruga istaknutog elegantnim talasom predstavlja priču o tekućoj vodi. Pored toga, izgledaće apsolutno divno u kupatilu.

Igra kontrasta
Četiri varijante boja će odgovarati svakom kupatilu. Minimalistički izgled daje tipki za ispiranje u jednobojnoj verziji ravnomeran skulpturalni karakter. S druge strane, kontrast između minimalističke crne i prepoznatljivog zlata dodaće hrabrost i eleganciju svakoj prostoriji.

Dizajner tipki za ispiranje Lucie Koldova

Čistoća i jasan pravac
Lucie Koldova je značajna ličnost u Češkom dizajnu. Ona stvara originalni nameštaj, osvetljenje, predmete i prostore sa specifičnom atmosferom. Sada se pridružila Alci kako bi stvorila seriju dizajnerskih tipki za ispiranje pod nazivom Linka i Dot.Dot.

Dominantni element obe tipke za ispiranje je periferno talasanje. Inspiracija je bila struja tekuće vode.

Lucie Koldova
„Ovaj element kombinuje jednostavnost sa pričom. Naglasak na detaljima, koji se ogleda u nežnom zaokruživanju i minimalizmu, pretvara običnu tipku za ispiranje u jednostavan i istovremeno estetski komad,“
Lucie Koldova opisuje ideju.

Varijante boja

Ukupno 8 varijacija boja Od mlaz crne mat do snežno bele.

Linka

Dot.Dot.

Prednosti Alca tipki za ispiranje

Tipke za ispiranje sa nagibnim mehanizmom

course info icon

Okviri za odabrane tipke za ispiranje u THIN opsegu imaju dodatni mehanizam za naginjanje radi lakšeg uklanjanja tipki za ispiranje. U kombinaciji s dispenzerom za tablete, uključenim u svaki WC modul, stvara sistem još bolje higijene vašeg toaleta.

Antibakterijski tretman površine

course info icon

Površinska obrada mat tipki za ispiranje THIN sadrži nanočestice srebra koje sprečavaju širenje neželjenih mikroorganizama.

Ne ostavlja otiske prstiju

course info icon

Površine tipki imaju poseban zaštitni sloj, koji ne pokazuje mrlje ili otiske prstiju. Pored estetske funkcije ovo podešavanje ima i druge prednosti. Tipke za ispiranje ne treba tretirati tako često, čime se značajno povećava njihov dug vek trajanja.

100% kompatibilnost

course info icon

Tipke za ispiranje Dot.Dot i Linka su 100% kompatibilne sa svim Alca ugradnim sistemima.

play button