O nama

Alcaplast je osnovan 1998.-e godine kao porodična firma. Trenutno ima 11 podružnica u inostranstvu i izvozi u preko 70 država. Najveći je proizvođač sanitarnih sistema i Centralnoj i Istočnoj Evropi. Na površini od preko 60,000m2 se proizvodi više od 600 proizvoda - ventili, sifoni, ugradni sistemi, tuš kanalice, WC daske i drugi proizvodi.

Alcaplast se brzo razvija, zahvaljujući visokom kvalitetu i atraktivnim Alca premium proizvodima koje je dizajnirala kompanija i za njih dobila brojne nagrade. Red Dot Nagrada 2014 za FLAT kolekciju tipki ili nagrada IF Design 2018 za bez-kontaktne tipke NIGHT-LIGHT.

Po treći put zaredom, kompanija je odbranila svoju poziciju među 100 najuspešnijih čeških preduzeća na takmičenju Najboljih 100 Češke. U 2019-oj godini vlasnici Alcaplasta, suprug i supruga Radka Prokopova i František Fabičović - osvojili su prestižnu nagradu u Češkoj Republici EY Preduzetnik 2018 Godine.

Alcaplast proizvodi se koriste i u novogradnji i u renovacijama. Tehnički stručnjaci Alcaplasta naglašavaju pouzdanost svih proizvoda. Svima je testiran kvalitet pre nego što napuste fabriku u Breclavu.

Cilj Alcaplasta je da stvori proizvode koji pouzdano rade, zadovoljavaju zahteve kupaca i poboljšavaju kvalitet života.

Alcaplast pripada partnerima Asocijacije Profesionalnih Veletrgovaca.

05

взор фото о нама 2
vzor foto o nas 3
vzor foto o nas 4